Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

191 commentaren van in totaal 191 beoordelingen
Service
h ter beek
18/10/2017
10

het is een fijne daeler je wordt er prettig en goed geholpen van daar deze 10.

Service
J Menzo (Almelo)
11/10/2017
10

Zeer deskundig en prettig behandeld, prijsopgave was volledig juist

Verkoop
te Nijenhuis (Hof van Twente)
11/10/2017
9

de verkoper was zeer correct, vriendelijk en zeer behulpzaam. Zo zouden er meer moeten zijn.

Service
W. Grootenhaar (Borne)
11/10/2017
9

Schoon, duidelijk en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
9

Prima geholpen

Service
Albert Taverne (Haaksbergen)
31/08/2017
10

Zeer klantvriendelijk, vakkundig, komen afspraken na, personeel heeft kwaliteit. Kortom: aanrader

Service
Marian Stevelink (Almelo)
24/08/2017
8

Prima en vriendelijk

Verkoop
j.kuilder (almelo)
22/08/2017
8

door afleveren van de auto

Verkoop
Pascal ter steege (Hengelo )
16/08/2017
10

Zijn heel vriendelijk en wordt heel snel geholpen zal het aan iedereen aanbevelen

Service
Anoniem
11/08/2017
10

Vriendelijke en meedenkende medewerkers.Zeer tevreden over de geboden service.Ga zo door!

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
9

Betrouwbaarheid, vriendelijkheid, prima service.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Vriendelijk, kundig, vertrouwd en betrouwbaar. Dat zijn de woorden die in mij opkomen als ik aan autobedrijf K. Drent en de werkplaats denk.

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
9

Betrouwbaar en correct bedrijf waarbij wederzijdse afspraken 100% worden nagekomen.

Verkoop
Dhr. J.H.Langejans (Almelo)
09/08/2017
10

Goede voorlichting

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Prettige garage, goede uitstraling, vakbekwaam en deskundig personeel, klantvriendelijk en klantgericht, betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

Ze zijn gastvrij, vriendelijk, komen afspraken na. Ook zijn ze betrouwbaar, geven een eerlijke prijs. Je wordt correct en netjes behandelt.

Verkoop
h.j.zijlstra (borne)
27/07/2017
9

prettige ontvangst en adequate behandeling en afhandeling

Verkoop
Mevr. W. T. Korte (Almelo)
27/07/2017
10

De vriendelijkheid, vakkundigheid en behulpzaamheid worden door mij en mijn man zeer op prijs gestel.

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

Vriendelijke bekwame medewerkers. Zeer tevreden over prijs, kwaliteit, veiligheid en gadgets van het door mij gekozen model (Auris Dynamic). Ik dacht eerst dat dit model net boven mijn budget zat, er werd echter een beduidend hoger inruil bedrag geboden voor mijn oude auto dan bij andere merken. Dit gaf de doorslag. Inmiddels rijdt ik al weer een paar weken tevreden rond in mijn nieuwe auto, lekker stil, lekker zuinig, lekker luxe. Heerlijk gewoon.

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
9

Goed ontvangst + uitleg

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Correcte behandeling.

Service
J. Berkenbosch (Almelo)
13/07/2017
9

Wij worden altijd naar volle tevredenheid behandeld, wij vinden dit een goede garage.

Verkoop
Vanmorgen Hans (Almelo)
12/07/2017
9

Goed auto bedrijf je kunt altijd terecht met vragen
Niet veel.contact nodig is gewoon goede auto

Service
Marinus G.J. Goossen (Wierden)
20/06/2017
9

Ik kan niet beter wensen.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
8

We zijn goed en persoonlijk geholpen.

Verkoop
J.Siemerink (Delden)
14/06/2017
8

Goede service aardig personeel.

Service
R.Janssen (Almelo)
07/06/2017
8

Wederom snel, goed en vriendelijk geholpen.

Service
Dhr. Hans van der Worp (Wierden.)
31/05/2017
8

Ik ben altijd zeer goed en prettig behandeld!!!

Service
R.H. Sweys (Enschede)
31/05/2017
10

Sympathiek personeel, vriendelijk en bij eventuele onverwachte reparaties wordt dit vooraf met mij besproken.

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
9

klantgericht personeel (vriendelijk, geduldig, niet opdringerig, onderhoudspersoneel idem dito)

Service
Ben Brouwer (Almelo)
24/05/2017
9

Wij worden altijd prettig ontvangen en vakkundig geholpen.

Service
Anoniem
18/05/2017
9

zeer correct met het afhandeling van problemen, en ze zoeken naar een goede oplossing

Verkoop
Miranda Schukkink (Almelo)
18/05/2017
9

kundig en enthousiast personeel.

Service
Met die cijfer 8 graag bij iedereen aanprijzen een (Tubbergen/)
11/05/2017
9

garage

Service
Wim Elhorst
10/05/2017
10

Dit is mijn eerste Toyota en zeker niet mijn laatste.
Ik ben netjes behandeld en hebben mij een prima auto verkocht.
Kundig personeel.
Nette garage en vlak bij mijn huis.
Ik heb 12 Dayhatsu's gehad. En nu dus Toyota.

Verkoop
frans bergsma (Borne)
26/04/2017
10

Zeer correct bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Een voorbeeld voor de regio

Service
Louise
26/04/2017
9

Aardig en behulpzaam personeel en de monteurs werken hard en goed. De mogelijkheid voor een leenauto is ook prettig. Kortom een goede Toyota dealer waar je met plezier komt.

Verkoop
Alice Brink (Enter)
12/04/2017
10

Fijne mensen prima behandeld

Service
Mr. R. Neijndorff (Almelo)
29/03/2017
9

Goede hulp, en altijd vriendelijk

Service
Abbink
16/03/2017
8

Goed uitgevoerde grote beurt.
Vriendelijke medewerkers.
Leenauto gratis ter beschikking gesteld.
Deze stond al voorverwarmd klaar.
Auto was klaar op de afgesproken tijd.
Als je over een verbeterpunt kunt praten;
bij andere dealer kreeg ik mijn auto gewassen terug.

Verkoop
Dhr. P. Conijn (Almelo)
16/03/2017
10

Prima ontvangst; ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Het is allemaal spontaan, casual en ongedwongen en bovenal zijn de mensen daar open en eerlijk. Fantastisch bedrijf.

Service
Mevr. Poortier
16/03/2017
10

Quote: Aangezien wij continu werken aan een betere dienstverlening.....
Wat mij betreft kan die niet beter!

Verkoop
Anoniem
13/03/2017
8

Tot op heden zijn we tevreden over autobedrijf Drent.Verder nog geen ervaring met de firma.

Verkoop
Anoniem
10/03/2017
10

Vriendelijk en zeer betrouwbaar

Service
Anoniem
08/03/2017
8

Goede service en duidelijke afspraken.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
9

Vriendelijkheid bij eerste contact. Na aangeboden proefrit een prima uitleg over auto en offerte ( inclusief inruilprijs auto) . Na afsluiten contract duidelijk over afleveringsdatum. Kennis gemaakt met receptionist en chef werkplaats. Goede begeleiding bij aflevering. Alle tijd bij nadere uitleg auto. Telefonische genadering nadien of alles goed ging met auto.

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Afspraak op redelijk korte termijn mogelijk
Goede afspraken
Gratis leenauto (alleen brandstof betalen)
Vriendelijk personeel

Verkoop
hr J H vuurboom (enshede)
24/02/2017
10

worden hier keurig en beleefd geholpen

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Het kan altijd beter. Maar ik ben tevreden.

Service
M. ten Voorde (Enschede)
21/02/2017
9

Top service, vriendelijk en deskundig personeel

Service
W.J.P.Morel (Enter)
17/02/2017
9

Ben zeer tevreden over deze garage. Afspraak is afspraak. Je bent een klant. Niet alleen als er wat verkocht kan worden. Personeel wisselt weinig tot niet en dat wil genoeg zeggen. Ik heb vanaf 1985 Toyota gereden en heb er in totaal 14 gehad. Sinds 1998 klant bij deze dealer

Service
Vijn (Delden)
15/02/2017
8

een open garage en eerlijk met personeel die er van weten

Service
Anoniem
01/02/2017
10

Goede service, punctuele uitvoering werkzaamheden, eventuele extra kosten in verband met mankementen worden netjes gemeld.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Zeer prettige omgang met medewerkers.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Vriendelijk, klant en service gericht en prettige sfeer.

Verkoop
Mw. F. Struik (Almelo)
09/12/2016
9

Ik word vriendelijk, correct en snel geholpen.

Service
Mw. F. Struik (Almelo)
03/11/2016
9

Ik word vriendelijk, correct en snel geholpen.

Service
Anoniem
26/10/2016
10

Vriendelijk, klant en service gericht en prettige sfeer.

Service
A. Schröder (Winterswijk )
12/10/2016
10

Prima dealer, aan te bevelen.

Service
a van duiven (oldenzaal)
07/10/2016
10

kan niet anders zeggen,dat we goed geholpen zijn,en de warme kop chocolade was heerlijk

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Ouderwetse "klant-is-koning" mentaliteit met natuurlijk de nodige kennis in huis en altijd tijd voor eventuele uitleg als er vragen zijn.

Service
R.Henstra (Almelo)
28/09/2016
10

altijd een correcte afhandeling

Service
B. Van de Pol (Almelo)
14/09/2016
10

Zeer nette behulpzame garage. Vriendelijk personeel.

Service
GHAH Mensink (Holten)
05/09/2016
9

ze zijn correct, duidelijk, denken mee. dus ik ben wederom tevreden.

Service
Eddie Schoneveld (Almelo)
10/08/2016
9

Een goede dealer met prima service.

Service
Fons Poppe (Almelo)
10/08/2016
10

Zeer klantgericht. Transparant in de werkzaamheden en kosten en perfect alles uitgevoerd wat was afgesproken. Al meer dan 25 jaar zeer tevreden klant!

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Zeer prettige omgang met medewerkers.

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Goede en snelle service, flexibel.

Service
T.W.F. Annink (Borne)
06/07/2016
9

Wordt vriendelijk ontvangen. Zijn duidelijk en correct op vragen die men heeft.
Ik ben tevreden.




.

Service
Anoniem
01/07/2016
10

Fijne garage

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Alles naar wens verlopen. Prettig bedrijf.

Service
Wouter van Weeren (Almelo)
23/06/2016
10

Het is een fijne garantie, ze komen afspraken na, geven duidelijk uitleg, er is goed met ze te overleggen en zijn erg flexibel is het maken van service afspraken. Was het overal maar zo!

Verkoop
Dhr.J.C.A.Smit (Tubbergen)
22/06/2016
9

Dat zij mee denken met de klant, en personeel in de werkplaats is deskundig en zeer klant vriendelijk.

Service
J. Berkenbosch (Almelo)
22/06/2016
8

Alle afhandelingen worden correct uitgevoerd volgens afspraak.

Service
Dhr. M. Goossen (Tolgaarde 23 - 7642 EZ Wierden.)
15/06/2016
9

Ik ben heel tevreden.

Service
H. Vandongen (Almelo)
08/06/2016
10

Vriendelijk personeel gaf nadien nog wat extra uitleg van het navigtie systeem
goede koffie

Service
R.Janssen (Wierden)
01/06/2016
8

Werd weer goed en vriendelijk geholpen. Net als alle vorige keren.

Service
Dhr. R.H. Sweys (Enschede. )
26/05/2016
10

Zoals reeds vermeld, het personeel, zowel de mensen van de werkplaats als de receptie, zijn zeer voorkomend en staan je altijd uitgebreid te woord.

Service
Alex Martinus (Almelo)
25/05/2016
10

Al 35 jaar klant bij Toyota Drent en in al die jaren perfecte service gehad en nooit enig probleem ondervonden.

Verkoop
henk dangremond (rijssen)
25/05/2016
8

cijfer heeft alleen bet rekking op de verkoop en begeleiding van deze prius

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Alles gaat perfect, netjes en duidelijk.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Altijd een goede behandeling genoten.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Werkplaats en showroom personeel zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
22/04/2016
8

Goede en betrouwbare garage, geen poespas en een eerlijk advies

Service
Albert Taverne (Haaksbergen)
20/04/2016
10

Prima dealer met oog voor kwaliteit en service. Dealer met vriendelijk personeel. Niets is te veel of te moeilijk. Kortom: aanrader

Verkoop
Anoniem
20/04/2016
10

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig team met hart voor klant en auto.

Service
Mario Zwalf (Tubbergen)
14/04/2016
9


,,Ja zeker''
ik heb van deze dealer geen klacht tot op heden goed ! ! !

Service
Henny Hulst (Almelo)
06/04/2016
8

De onderhoudswerkzaamheden werden correct uitgevoerd en overeenkomstig de geschatte kostenopgave in rekening gebracht.

Service
Anoniem
31/03/2016
10

Altijd vriendelijk en je wordt netjes geholpen

Service
Vijn (Delden)
23/03/2016
7

altijd vriendelijk iedereen wil helpen gewoon goed en netjes

Verkoop
H.G. Knobbe (Almelo)
17/03/2016
9

Zeer goed overleg met en advies van de (geduldige) verkoper

Verkoop
Jan Nijkrake (Oldenzaal)
09/03/2016
9

klantvriendelijk spontaan

Verkoop
A Evers (Almelo)
02/03/2016
9

Goed behandeld

Service
Mr. Willem P. van der Elst (Almelo)
24/02/2016
10

Deze dealer heeft buitengewoon vriendelijk en zeer vakbekwaam personeel, zowel in verkoop als in werkplaats

Service
J.Postma (wierden)
19/02/2016
10

De auto werd opgehaald van huis en en s, middags weer terug gebracht. wat een service.

Service
Ghah mensink (Holten)
17/02/2016
8

Ik ben geheel tevreden

Verkoop
Anoniem
12/02/2016
8

Goede garage-vriendelijke verkoper-goed gesprek

Verkoop
Anoniem
10/02/2016
9

prettige bejegening, duidelijke offerte. Er was voldoende ruimte voor vragen

Verkoop
P.D.P. Nijrees (Almelo)
10/02/2016
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Service
dhr. GJHF Steenbergen (Almelo)
08/02/2016
10

Topbehandeling, top dealer

Service
Anoniem
04/02/2016
10

Correcte behandeling.
Over eventuele extra kosten wordt telefonisch overleg gepleegd.
Mijn auto is 'morgens gehaald en 'avonds netjes weer teruggebacht.
Dit was erg fijn voor mij aangezien het een grote beurt betrof.

Service
H. Wijnholds (Almelo)
02/02/2016
10

Je wordt er zeer goed behandeld. Het personeel is vriendelijk en zeer kundig.

Service
vasters jw (,markelo larenseweg 13)
01/02/2016
8

alles goed geregeld

Verkoop
Dhr. A. Lubbers (Almelo)
27/01/2016
9

Hartelijke mensen, wordt altijd goed geholpen

Verkoop
Eddie Schoneveld (Almelo)
25/01/2016
10

Prima dealer met heerlijk normale mensen de echt betrokken zijn en eerlijk advies geven.

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Goede kwaliteit

Verkoop
Dhr. M. Tangelder (Almelo)
20/01/2016
10

De prettige manier van het afhandelen van het eerste moment dat ik de showroom binnen kwam, tot en met de ludieke en leuke manier van het ophalen van de auto.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Goede verkoper, geeft perfecte informatie, neemt de tijd en heeft ons toch doen overhalen om voor een Toyota te kiezen (wij vonden de kleuren niet passen bij ons en toen heeft de verkoper een andere laten zien en die moesten we ook hebben. wat een kleur van de auto al niet kan doen, goed advies van de verkoper). Eerst hadden we nog onze twijfels, maar hij heeft ons geholpen om toch voor de Yaris Hybrid te kiezen, waar we nu heel erg tevreden en gelukkig mee zijn. Dus zeker dat wij deze dealer, en verkoper, kunnen aanbevelen.

Service
J.W. Elhorst (Almelo)
13/01/2016
10

Vanaf de koop zijn wij zeer goed behandeld. De prijs die wij moesten betalen was zeer redelijk.
De verkoper was vriendelijk en bekwaam en deed ons en goed voorstel.
Ook kleinigheden in het begin werden goed opgelost. De grote beurt die de auto pas heeft gehad was goedkoper dan we dachten.
In korte tijd was die klaar en we kregen een leen auto gratis mee. Absoluut tevreden!!

Verkoop
W. Grootenhaar (Borne)
13/01/2016
9

Simpel en raak

Service
Anoniem
08/01/2016
9

Ben inmiddels al jaren zeer tevreden over garage.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

ze zijn redelijk goed

Service
Anoniem
24/12/2015
8

Ben een tevreden klant

Service
Anoniem
16/12/2015
9

Tevreden, vriendelijke heldere communicatie, makkelijk afspraken te maken die worden nagekomen.

Service
H. te Lintelo (Almelo)
09/12/2015
9

Bevalt zeer goed

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Altijd een correcte en goede service.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Zeer vriendelijk en kennen hun klanten goed herkenning

Verkoop
Hans everink JH (Almelo)
18/11/2015
8

goede referenties, kort in de buurt.

Verkoop
Anoniem
29/10/2015
10

Vriendelijk en duidelijke communicatie

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
10

Houdt zich aan afspraken.

Service
Anoniem
21/10/2015
8

goede service, eerlijk advies en betrouwbaar

Verkoop
dj brinkmans (markelo )
14/10/2015
9

Betrouwbare dealer ze verplichten je niets

Service
Mw oude Lenferink (Almelo)
14/10/2015
9

Klantvriendelijk. Goede persoonlijke service. Ze hebben tijd voor je. Zeer tevreden

Verkoop
Bertus Teunis (Almelo)
07/10/2015
9

Goede ontvangst en op een prettige manier geholpen.

Verkoop
Dhr. C.M. Schipperen (Nijverdal)
07/10/2015
9

Zie vorige antwoorden: Deskundig, Klantgericht, Betrouwbaar, Service gericht
Ik heb in de jaren '80 van de vorige eeuw eens een auto bij deze dealer gekocht, weliswaar geen Toyota maar een 2e hands Mazda.
Deze Firma was toen alleen in Vriezenveen gevestigd. De betrouwbaarheid heeft een onuitwisbare indruk gemaakt.

Service
W.J.P.Morel (Enter)
01/10/2015
9

Gewoon fijne garage met kundige mensen. Geen poespas met managers die je eerst moet passeren. Korte lijnen. Jongens doorgaan zo.

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Geen problematiek

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Goed en betrouwbaar.

Service
H. Hilberink (Almelo)
05/08/2015
8

Persoonlijke beleving. Klantgerichte en prettige behandeling.

Verkoop
Mevr. Korte (Almelo)
27/07/2015
9

We zijn zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en kregen alle tijd en ruimte om kennis te maken met Toyota en de auto waar onze belangstelling naar uit ging. Wat wel erg tegenvalt (heeft niets met de verkoper te maken) is het brandstofverbruik. We hebben een Toyota Yaris Hybride gekocht vanwege de te verwachten zuinigheid aan brandstofkosten. Echter, nadat we de eerste maal hebben getankt hebben we uitgerekend dat het verbruik 1 op 12.3 kilometer is. Dit valt ons heel erg tegen.

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Onderhoudsbeurt conform verwachting uitgevoerd.

Verkoop
H. Vandongen (Almelo)
22/07/2015
8

kennis van zaken , vriendelijk, goed op de hoogtre van verschillende paketten

Service
J.A.C.Smit (Tubbergen)
22/07/2015
8

Werkplaats personeel is klant vriendelijk weten van wanten.

Verkoop
R.Janssen (Wierden)
22/07/2015
9

Word op een vriendelijke manier geholpen met duidelijke uitleg. Verder een goede service. Inmiddels al enkele jaren een tevreden klant.

Service
Vijn (Delden)
08/07/2015
7

is niet nodig alles is goed

Service
Anoniem
06/07/2015
8

Prima service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Dhr. J.A.G.Grob (Almelo)
23/06/2015
10

Tot op heden probleemloos gereden en altijd probleemloos problemen opgelost gekregen.

Verkoop
Anoniem
03/06/2015
9

Dealer komt betrouwbaar, correct en attent over. Wij erg tevreden over de ( korte ) relatie tot nu toe.

Service
Anoniem
03/06/2015
10

Alles klopt altijd. Vakmanschap, service en vriendelijkheid.

Service
Henk Perik (Hengelo)
13/05/2015
10

Perfect geholpen

Service
Henk Wieffer (Borne)
29/04/2015
9

Goed dealer vriendelijk personeel , het is net familie

Service
Anoniem
08/04/2015
7

Tja, wat is een dealer? Wanneer geef je die een 6 en wanneer een 9? Ik kom voor de auto, niet voor de fraaie showroom, mooie werkplaats of wat dan ook. Vriendelijkheid wordt op prijs gesteld, en ik word goed geholpen. Er is wel een beetje weinig 'extra' service.

Service
Wim Grootenhaar (Borne)
08/04/2015
10

Top bedrijf.

Service
Anoniem
07/04/2015
9

omdat de klantvriendelijkheid hier gehanteerd wordt. en de afpraken nakomt.

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Vriendelijke mensen , altijd correct en duidelijk

Verkoop
Anoniem
23/03/2015
10

Professioneel deskundig plezierig

Service
R.Henstra (Almelo)
23/03/2015
10

klantvriendelijk reparatie keurig opgelost optijd klaar

Verkoop
H. Wijnholds (Almelo)
18/03/2015
10

Ik ben al lange tijd klant bij deze garage.
We hebben nu net weer een nieuwe Yaris (meest voor mijn vrouw). Zelf rijd ik een Toyota Celica van 2004! Waar ik de eerste eigenaar van ben) daarvoor reed ik ook al Toyota.
Deze auto komt ook bij deze dealer vandaan. Al deze auto's zijn ons ook verkocht door dezelfde verkoper. De garage is erg prettig en informeel. Alles ziet er zeer netjes uit en je wordt altijd zeer goed geholpen en te woord gestaan. Ook door de monteurs uit de garage.

Service
Reinder Dik (Almelo)
18/03/2015
9

Alles van verkoop en werkplaats service is goed

Verkoop
Anoniem
02/03/2015
10

Dit is een prettige dealer veel tijd voor de klant veel geduld geen vraag is te veel en zeer vriendelijk

Service
Aa Jannink (Almelo)
26/02/2015
9

Ze komen de afspraken na en ik ben tevreden.

Service
Anoniem
26/02/2015
10

Ik ben zeer tevreden over dit klantvriendelijke bedrijf, duidelijk, open, eerlijk,kundig.
Ik heb niets meer te wensen

Service
Dhr. Bakker (Borne)
26/02/2015
9

wij alles zeer prettig . uitleg helder en duidelijk.

Verkoop
Jan Zetzema (Grou Friesland)
18/02/2015
10

De service, deskundigheid en klantvriendelijkheid was optimaal

Service
André van Aarnhem (Goor)
11/02/2015
8

goede service, goede ontvangst, afgesproken werktijd klopt, goede uitleg van de verrichte wekzaamheden, goede koffiefaciliteiten. Ontvangstruimte mag wat warmer zijn.

Service
J Postma (Wierden)
11/02/2015
8

Omdat ik daar uitstekend behandeld wordt.

Service
Dhr dijkstra (Almelo)
05/02/2015
9

Deskundig envriendelijk

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
10

Hebben bij deze dealer onze 3e Toyota gekocht. Worden altijd correct en op een prettige en informele manier behandeld. Dit geldt voor de verkopers, de receptie en de garagemedewerkers. Kortom, ik voel me bij deze dealer senang.

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
9

Geeft vertrouwen plus deskundige informatie

Service
Jan Hümmels (Tubbergen)
23/12/2014
10

volledig tevreden

Service
Erik Wijnholds (Almelo)
11/12/2014
9

Prettige garage. Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen.

Service
mevrouw khan-Kolstee (Almelo)
09/12/2014
10

Toyota dealer Almelo is zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en staat altijd klaar voor zijn klanten.

Service
ruud van der kolk (almelo)
02/12/2014
10

Onderscheidend van collega-garages. Uiterst vriendelijk, deskundig en klantgericht. Aanrader

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
8

Klantvriendelijk

Service
Assink H.B.W. Dhr. (Hengelo)
21/10/2014
10

Klant is hier nog echt klant. Er wordt goed overlegd bij een grote of kleine beurt en men komt de afspraken goed na.

Service
Dhr slagers (Enter)
14/10/2014
8

correct in afspraak en afhandeling

Service
R. Schouten (Fleringen)
14/10/2014
9

goede service en overleg! voor reparatie

Service
Anoniem
13/10/2014
7

deskundig / goede service / betrouwbaar

Service
Anoniem
08/10/2014
8

ja ,ik ben heel erg tevreden dus vind ik een 8 een heel mooi cijfer, succes verder

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Goede service en een vriendelijke benadering als klant

Service
Koos (Almelo)
01/10/2014
8

Alles prima geregeld

Service
Anoniem
30/09/2014
9

geode service, gratis leen auto en juiste uitleg over uitgevoerde werkzaamheden

Service
Anoniem
25/09/2014
9

Altijd correct en snel geholpen.

Service
Dhr. J.A.G.Grob (Almelo)
25/09/2014
9

Staan altijd voor je klaar als er een vraag is of een kleine reparatie nodig is.

Service
Mevr. AM Mulder Graff (Almelo)
23/09/2014
8

correcte en zakelijke behandeling

Service
Erik Fransen (Delden)
26/08/2014
9

Goede communicatie, vriendelijke mensen, afspraken stipt nakomen.

Service
mevr h bloemsma (almelo)
20/08/2014
9

een fijn bedrijf.

Service
Anoniem
12/08/2014
8

iedereen is vriendelijk en behulpzaam

Service
A.W.J.J. Taverne (Haaksbergen)
05/08/2014
10

Service, vakkundig, vriendelijk, uitstraling, komen afspraken altijd na

Service
Anoniem
04/08/2014
8

Ben zeer tevreden over de dealer maar heb wel opmerkingen over de Prius.

Service
Anoniem
22/07/2014
8

Prima service en vriendelijke mensen.

Service
Henk Wieffer (Borne)
22/07/2014
9

Correct, vriendelijk en je kunt er goede zaken doen

Service
Anoniem
08/07/2014
8

alles goed

Service
J. Roelofs
08/07/2014
9

Zeer te vreden.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Gewoon een goed gevoel.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

zeer correct.

Service
Jeroen (Almelo)
26/06/2014
6

Geen eerlijke communicatie nadat ik gevraagd had of de auto in het verleden schade had gehad.
Dit bleek nader hand wel het geval. (achterklep schade)
Verdere service is goed

Service
M.G.J.Goossen (Wierden)
26/06/2014
9

Ja, omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Jan Teela (Rijssen)
16/06/2014
9

van begin tot het eind is alles correct behandeld en uitgevoerd

Service
C. Boswerger (Almelo)
13/06/2014
9

Zijn netjes en beleeft, als we een klein probleempje hebben met onze auto dan wordt er direct gezorgd voor een oplossing.

Service
R. Vogelzang (Almelo)
12/06/2014
10

vriendelijke behandeling
duidelijke informatie/terugkoppeling bij het constateren van mankementen bij onderhoud/apk

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.